top of page

Seniors

amis

Naam :  Amis

Geslacht : Reu

Ras :  Mix

Leeftijd : 15 Februari 2012

30-35Kg

Amis is een goed en nobele hond met mensen.  Een echte mensenhond.  Hij is zeer aanhankelijk en charmant en hij houdt van kinderen.  Hij is ook zeer slim.  

Amis is goed met teefjes maar wordt niet samen met een reu gezet want die vindt hij niet leuk.

Hij houdt er van om te chillen in het water.  Daarom heeft hij in zijn ren een eigen privé jacuzzi 😊

Amis werd samen met zijn 3 broers gered naast een drukke weg toen ze pas 2 jaar waren dus ook Amis zit al een paar jaar teveel in het asiel. 

Amis had verschillende jaren Leishmania maar elke keer hij nu getest wordt is hij deze test negatief.  Hoedanook blijven ze hem om de 6 maanden onderwerpen aan een bloedtest om er zeker van te zijn dat hij negatief blijft. 

Rubi

Naam :  Rubi

Ras :  Mix 

Geslacht : Teef

Leeftijd :  15/02/2009

Binnen gekomen in het asiel :  September 2013

Gewicht : 29kg 

Verblijft in Spanje

Rubi werd vastgebonden teruggevonden aan de poort van het asiel.   Ze was in een verschrikkelijke staat van ondervoeding.  Een vrijwilliger moest in allerijl naar de dierenarts met haar omdat ze onophoudelijk overgaf met iets wat leek op aarde.   


Nader onderzoek wees uit dat haar maag vol met aarde zat.  Wellicht als noodoplossing voor de aanhoudende honger.   Een operatie bleek nodig om dit probleem op te lossen.    Ook al is ze van 2009 , ze is in een goede staat en lijkt veel jonger dan dat ze is. 

Het is een super zachte hond, speels ondanks haar gezegende leeftijd maar ook rustig van aard. Ze houdt er van om contact te hebben met mensen.  En ze doet niets liever dan de vele vrijwiligers in het asiel te overladen met kusjes.   Ze reageert niet op katten maar indien ze zou geadopteerd worden bij katten dan kan de test alsnog enkele keren gedaan worden. 

Wil jij Rubi nog een paar jaar die échte Thuis geven en haar adopteren  ? 

Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder. 

Wil je graag virtuele meter of peter worden ?  : Dit kan vanaf 10€ via domiciliëring ,60€  (6 Maand) of 120€ ( 12 maanden ). Mail dan naar info@dogsbehindbars.be 

Wil je graag een éénmalige gift doen ?   dat kan op BE49 9731 7268 3171 met vermelding GIFT.

Wil je sponsoren ?  Dan kunnen we daarvoor een factuur opmaken.  Mail naar info@dogsbehindbars.be 

Be Kind To Every Kind

Pony

Naam :  Pony

Geslacht : Reu

Ras :  Mix

Leeftijd : 15 Februari 2012

Gewicht : 40 kg

Niet getest met katten.

 

Pony is de broer van Amis en Dogos.   Ook al ziet hij er weer helemaal anders uit.

Pony is een grote hond maar heeft een kalm karakter.  Hij is heel aanhankelijk naar mensen toe.  Pony werd samen met zijn broers langs een veel te drukke weg gevonden toen ze amper 2 maand oud waren.   Ondertussen zitten ze al 9 jaar in het asiel.   Veel te lang voor zo’n knappe hond.   

Net zoals zijn broers doet Pony het goed met teefjes maar zetten we hem niet bij een reu.   

Dogos

Naam : Dogos

Ras : Mix

Geslacht : Reu

Leeftijd : 15 februari 2012

Gewicht : 42kg !

Niet getest met katten.

Dogos is de broer van Amis … Of brother from another father misschien … Hun haar ligt bij allebei alsof er een wervelstorm is voorbij gekomen maar wat een leuke snoet. Hij ziet er 2 uit maar is wel al een senior … Jammer genoeg werd Dogos samen met zijn broer nog niet opgemerkt in het asiel. En wij gaan daar nu verandering in brengen.

 

Hij werd gevonden op 2 jarige leeftijd langs een drukke baan en belandde gelukkig zonder vachtscheuren in het asiel. MAAR … Hij zit er nog wel altijd. Hoe kan dat nu ? Zo mooie blonde surfersboy. Dogos is de grootste hond dat ze hebben in het asiel. Een grote blonde teddybeer.