top of page

Seniors

Rubi

Naam :  Rubi

Ras :  Mix 

Geslacht : Teef

Leeftijd :  15/02/2009

Binnen gekomen in het asiel :  September 2013

Gewicht : 29kg 

Verblijft in Spanje

Rubi werd vastgebonden teruggevonden aan de poort van het asiel.   Ze was in een verschrikkelijke staat van ondervoeding.  Een vrijwilliger moest in allerijl naar de dierenarts met haar omdat ze onophoudelijk overgaf met iets wat leek op aarde.   


Nader onderzoek wees uit dat haar maag vol met aarde zat.  Wellicht als noodoplossing voor de aanhoudende honger.   Een operatie bleek nodig om dit probleem op te lossen.    Ook al is ze van 2009 , ze is in een goede staat en lijkt veel jonger dan dat ze is. 

Het is een super zachte hond, speels ondanks haar gezegende leeftijd maar ook rustig van aard. Ze houdt er van om contact te hebben met mensen.  En ze doet niets liever dan de vele vrijwiligers in het asiel te overladen met kusjes.   Ze reageert niet op katten maar indien ze zou geadopteerd worden bij katten dan kan de test alsnog enkele keren gedaan worden. 

Wil jij Rubi nog een paar jaar die échte Thuis geven en haar adopteren  ? 

Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder. 

Wil je graag virtuele meter of peter worden ?  : Dit kan vanaf 10€ via domiciliëring ,60€  (6 Maand) of 120€ ( 12 maanden ). Mail dan naar info@dogsbehindbars.be 

Wil je graag een éénmalige gift doen ?   dat kan op BE49 9731 7268 3171 met vermelding GIFT.

Wil je sponsoren ?  Dan kunnen we daarvoor een factuur opmaken.  Mail naar info@dogsbehindbars.be 

Be Kind To Every Kind

Pony

Naam :  Pony

Geslacht : Reu

Ras :  Mix

Leeftijd : 15 Februari 2012

Gewicht : 40 kg

Niet getest met katten.

 

Pony is de broer van Amis en Dogos.   Ook al ziet hij er weer helemaal anders uit.

Pony is een grote hond maar heeft een kalm karakter.  Hij is heel aanhankelijk naar mensen toe.  Pony werd samen met zijn broers langs een veel te drukke weg gevonden toen ze amper 2 maand oud waren.   Ondertussen zitten ze al 9 jaar in het asiel.   Veel te lang voor zo’n knappe hond.   

Net zoals zijn broers doet Pony het goed met teefjes maar zetten we hem niet bij een reu.   

Dogos

Naam : Dogos

Ras : Mix

Geslacht : Reu

Leeftijd : 15 februari 2012

Gewicht : 42kg !

Niet getest met katten.

Dogos is de broer van Amis … Of brother from another father misschien … Hun haar ligt bij allebei alsof er een wervelstorm is voorbij gekomen maar wat een leuke snoet. Hij ziet er 2 uit maar is wel al een senior … Jammer genoeg werd Dogos samen met zijn broer nog niet opgemerkt in het asiel. En wij gaan daar nu verandering in brengen.

 

Hij werd gevonden op 2 jarige leeftijd langs een drukke baan en belandde gelukkig zonder vachtscheuren in het asiel. MAAR … Hij zit er nog wel altijd. Hoe kan dat nu ? Zo mooie blonde surfersboy. Dogos is de grootste hond dat ze hebben in het asiel. Een grote blonde teddybeer.

Dogos is een kalme en ontzettend aanhankelijke hond in het asiel. Hij kan bij teefjes. We plaatsen hem niet bij andere reuen. Hij heeft een tijdje Leishmania gehad maar de laatste testen waren steeds negatief dus blijkt dat deze ziekte ook in sluimerperiode kan gaan. Voor de zekerheid moet er om de 6 maanden hiervoor een bloedtest gedaan worden om te zien hoe die waarden zijn.

10 jaar waarvan 8 in het asiel en 2 op de straat … Het is tijd voor verandering voor Dogos. We gaan op zoektocht, op speurtocht tot we die ene goede familie vinden voor hem.

Het kan niet zijn dat we hem, net zoals Jasper op zijn oude dag in het asiel gaan laten. Deze keer zullen we slagen om hem en zijn broers een goede thuis te vinden.

Wil jij Dogos eindelijk die Thuis geven dat hij verdient ?

Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder.

Zullen we ook Dogos massaal delen zodanig dat hij meer adoptiekansen krijgt ?

Be kind To Every Kind

Evaristo

Naam :  Evaristo

Ras :  Mastin Mix

Geslacht : Reu

Leeftijd :  2016

Verblijft in :  Spanje

 

Evaristo  mag zich al rekenen tot de seniorclub der honden.   Een Mastin van 2016 – dat begint … Maar Evaristo is een zeer nieuwsgierige hond, hij is een rustige rakker , leeft bij andere honden en zonder problemen en houdt van zonnebaden.    Waar hij nog meer van houdt ?  dat je hem krabt aan zijn schouder … Daar is hij gek op.  

 

Hij komt altijd aan je zijde zitten in de hoop op nog wat meer strelingen te scoren.     Evaristo heeft een beetje een vreemd hoofd omdat hij daar heel wat spieren ontbreekt maar voor de rest is het een normale mastin.