top of page

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Verzendkosten

Ophaling bij Dogs Behind Bars Belgium vzw (Paardenstraat1 , 2580 - Putte) is gratis. Dit kan enkel op afspraak na bevestiging via email of telefonisch.

Info@DogsBehindBars.Be     +32 (0)495 299 926

 

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw zending. 

Een verzekerde aangetekende zending via Bpost bedraagt 8,10€ voor Belgie en 10,40€ voor Nederland tot een gewicht van 2 kg.


 

Levertijd

 

  • Leveringen in België gebeuren binnen de 1 - 3 werkdagen. We streven ernaar om de volgende dag te leveren.

  • Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan u geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

  • Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u hiervan uiterlijk 30 dagen nadat u de bestelling geplaatst heeft bericht. U hebt in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. 

Retourneren

Retourneren

Opgelet: De retourvoorwaarden zijn enkel geldig bij thuislevering of verzending per post. Indien u het product ophaalt bij Dogs Behind Bars Belgium vzw zijn de retourvoorwaarden niet van toepassing. 

 

  • Wanneer u koopt op afstand bij een webshop, dan hebt u als consument recht op een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze termijn gaat in nadat u uw bestelling ontvangen hebt. In de praktijk houdt dit voor u als consument in dat u een product binnen 14 kalenderdagen mag terugsturen. 

  • Conform de bedenktijd van 14 kalenderdagen mag u een product in deze periode terugsturen. Voorwaarde is wel dat u het product terugstuurt in de onbeschadigde, originele verpakking - indien redelijkerwijs mogelijk - en het product geen sporen van gebruik vertoont. Om te controleren of een kledingstuk etc past, mag u het product uit de verpakking halen en naast u of uw huisdier houden. U mag het product, wegens hygiënische redenen, niet terugsturen als het in aanraking is geweest met uw huisdier. 

  • Indien u uw bestelling wenst terug te sturen, dan zal het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst aan u terug worden overgemaakt. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door Dogs Behind Bars Belgium Vzw.

bottom of page