Galgo

Kalesi

Naam : Kalesi

Ras : Galgo Español

Geslacht : Teefje

Leeftijd : september 2021

Verblijft in : Gastgezin in Spanje

Extra : kan met katten groot gebracht worden.

Deze kleine pup werd , samen met haar mama, net op tijd gered van een gruwelijke situatie dat ze niet zouden overleven. Ze heeft sinds haar geboorte nog niet veel tederheid en zachtheid gekend, tenzij die van haar mama die in dezelfde barre omstandigheden moest zien te overleven. Beiden zijn gered en Kalesi heeft gelukkig niets overgehouden van de situatie waarin ze leefde.


Ze is een pup zonder vrees en wordt omschreven als “Puro Amor”. Zoals elke gezonde pup wil ze alleen maar genieten, spelen, kattenkwaad uithangen, slapen en knuffelen. Haar geluk begint vanaf nu , want ze werd opgenomen in een gastgezin waar ze kan genieten van warmte, lekker eten, knuffels en liefdevolle aandacht.

Ze wordt klaargemaakt om naar België af te reizen en dan hopen wij dat we snel een fijne thuis voor haar vinden waar ze voor de rest van haar leven graag gezien zal worden. Kalesi kan met kindjes en in een omgeving waar katten zitten aangezien ze nog klein is. Deze pup moet nog alles leren wat zich in de grote mensenwereld afspeelt. Een goede begeleider, opvoeding, positieve aandacht , begrenzingen en tonnen liefde. Dat is wat een pup nodig heeft.

Wil jij Kalesi die betere toekomst geven ?

Deel jij haar massaal mee ? dat vergroot alleen maar haar kansen.

Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder.

Be Kind To Every Kind.

Mimosa

Naam: Mimosa

Ras : Galgo Español

Geslacht : teef

Leeftijd : 3 jaar

Verblijft in : opvanggezin Spanje

Mimosa ging een lugubere dood tegemoet maar werd net op het laatste momentje gered en gelukkig wou de jager haar afstaan. Hij had wellicht een zwak momentje en stond Mimosa en haar pup Kalesi af. En zo kunnen we weerom een slecht verleden gaan ombuigen naar een hoopvolle toekomst. Mimosa is een aanhankelijke, lieve en zachtaardige galgo. Ze is niet bang , enkel dat tikkeltje verlegen bij de eerste kennismaking.

We gaan voor haar op zoek naar een goede thuis waar ze nooit meer moet jagen of pups grootbrengen en haar hele leven kan genieten van een zachte sofa en een liefdevol gezin.

Delen is lief !

Adopteren is nog liever. Mail naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder.

Be Kind To Every Kind

Cisco

Naam : Cisco

Ras : Galgo

Geslacht : Reu

Leeftijd :  +/- mei 2014

Verblijft in : Spanje

Deze iets oudere man is net zo knap als hij volwassen is. Het is een XXL galgo,  mollig (en dat voor een galgo) en pure rust en liefde.  Hij heeft veel geleefd in het leven en daarom wil hij alleen maar liefhebben en bemind worden.  De rest van zijn leven doorbrengen in een warm bed en een thuis dat liefde uitstraalt.

Zodra je hem begint te verwennen, komt hij in een vicieuze cirkel van liefkozingen en kusjes. Als hij kon, zou hij in je knuffels smelten. Hij houdt van rustige knuffelmensen, comfortabele sofa's, mooie woorden en snoep. Is dat nu zoveel gevraagd ?

In het leven heeft hij zoveel in draf en galop gelopen dat zijn lijf nu alleen maar rust en een vitesse lager vraagt.   Vroeger was het zeker een actieve hond.  Nu wordt die activiteit alleen gehouden om te vragen om verwennerij (én dus snoep ook). 

Hij leeft met honden van alle leeftijden samen en dit heeft nooit problemen gegeven. Sterker nog, hij kijkt ze aan en vraagt ​​om wat rust.  Met de wijsheid van een man die al veel gerend en gespeeld heeft in zijn leven.  

Nu zoekt Cisco alleen nog de rust, de passiviteit van het kijken naar het leven dat voorbijgaat, liefst vanuit een luie zetel.   Omringd worden door mensen die van hem houden.  De dagelijkse routine en wandelingen vol geurprikkels  hoeven niet lang of intens te zijn. Kortom, de grijze snoet zoek iemand die kalm, zelfverzekerd en into knuffelen is.  Ben jij dat ?

Mail dan voor Cisko naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder.

Delen = lief

Be Kind To Every Kind

Phil

Naam :  Phil

Ras : Galgo

Geslacht : Reu

Leeftijd : +/- december 2020

Verblijft in :  Spanje

Extra : Kan met katten.

Deze mooi Galgo werd op straat gevonden door een man die zo goed was om hem naar het asiel te brengen.   We weten dus niets over zijn verleden maar we kunnen niet wachten om een ​​supertoekomst voor hem op te bouwen.

Phil heeft, ondanks dat hij erg jong is, een kalm en beheerst temperament. Hij heeft geen haast om het leven te leven.  Hij wil er gewoon van genieten en genieten.

 

Hij is een heel aardige heer, liefdevol en attent, een echte gentleman.  Hij houdt van mensen en komt je graag tegemoet om kennis te maken. Hij heeft een zekere voorzichtigheid, zoals elke windhond dat wat in zijn bloed heeft.  Maar het is eerder een verlegen en het definieert hem niet. Hij is nieuwsgierig en oplettend, hij begrijpt graag wat er om hem heen gebeurt en kent elke hoek van elke plaats.

Hij leeft met honden en kan het heel goed met ze vinden. Hij is stil en gaat onopgemerkt voorbij. Hij is dankbaar om gezelschap te hebben maar hij zoekt ze niet echt op om mee te spelen. Hij houdt van de aanwezigheid van andere honden, maar als hij kan kiest hij mens voor zijn soortgenoten. Sterker nog, hij is zelfs geschikt voor katten, de katachtigen storen hem niet.

Phil droomt ervan om een ​​bankdeken te zijn voor je.  Je gezelschap tijdens een wandeling. Je beste vriend. Wil je een Galgo een thuis geven, dan is dit je kans. Deze kleine witte chocoladebonbon verdient een definitief gezin.

Wil jij Phil adopteren ? 

Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder.

Delen = lief !

Be Kind To Every Kind

Chiesa

Naam : Chiesa

Ras :  Galgo Español

Leeftijd :  1 jaar

Geslacht :  Teefje

Verblijft in Spanje

 

Dit prachtige meisje is zo verlegen.   Voordien was ze zeer angstig en dat is al verbeterd maar er is nog werk aan de winkel om haar wat assertiviteit naar mensen toe bij te brengen.  Ze is zo klein en loyaal.  Ze houdt ervan om te knuffelen met de mensen die ze kent.  Dus het kan !  Als je haar de tijd geeft om een band met je te smeden dan is er vriendschap en liefde te geven.   Daarna kan je met haar aan de slag om alles aan te leren.   Met honden doet ze het zeer goed.   Ze houdt er van om te lopen en om te spelen met haar soortgenootjes.  

Al deze adoptiehonden moeten gewoon worden aan een leven binnenshuis en hebben vaak geen opvoeding gehad.  

 

Een toekomstige adoptant heeft de verantwoordelijkheid om de adoptiehond de nodige structuur en opvoeding te geven en hem/haar te begeleiden in het nieuwe leven. 

Wil jij Chiesa adopteren ?  mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder.  

Be Kind To Every Kind

Chielini

Naam : Chielini

Ras :  Galgo Español

Leeftijd :  3 jaar

Geslacht :  Reu

Verblijft in Spanje

Chielini wordt omschreven als Happy & Funny.  Soms is hij wat verlegen maar onthou vooral happy en funny.   Hij kan mooi mee wandelen aan de leiband en hij is eerder kalm van aard.   Hij heeft een kalme energie en zou zelf op een appartement kunnen aarden mits de nodige wandelingen en speeluitjes.   Hij is goed met zowel andere honden als met mensen.  

Al deze adoptiehonden moeten gewoon worden aan een leven binnenshuis en hebben vaak geen opvoeding gehad.   Een toekomstige adoptant heeft de verantwoordelijkheid om de adoptiehond de nodige structuur en opvoeding te geven en hem te begeleiden in zijn nieuwe leven. 

Wil jij Chielini adopteren ?  En hem die luilekkere sofa te gunnen ?  

Mail dan naar : info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder.  

Be Kind To Every Kind

Yellow

Naam : Yellow

Ras : Galgo

Leeftijd :  November 2020

Geslacht : teefje

Verblijft in : Spanje

Yellow kwam helemaal uitgemergeld en gedesoriënteerd het asiel binnen.   Ze zag het licht aan het einde van de tunnel niet en had opgegeven.   Ze kon op krachten komen in een opvanggezin.  Een plek waar ze kon leren dat angsten overwonnen kunnen worden.  Dat het leven , ondanks het feit dat het soms moeilijk en zwaar is , ook mooie dingen in petto heeft.  


Yellow kwam met angst.  Maar ook met de zin om dat te overwinnen.   Dankzij het werk van de vrijwilligers in het asiel leerde ze dat de mensen hand ook zacht en liefkozend kon zijn.