top of page

Podenco

Mai

Naam : Mai

Ras :  Podenco

Geslacht :  Teefje

Leeftijd :  7 jaar

Gewicht :  7 kg

Verblijft in :  Spanje

 

Mai werd aangereden door een wagen waardoor ze nu met een achterpootje wat hinkt.   Ze wil doen alsof ze een afstandelijke hond is, maar als je binnenkomt komt ze met grote nieuwsgierigheid naar je toe.  Eens je haar aanraakt blokkeert ze en blijft ze als verstijft dus ze heeft wellicht niet veel liefde en genegenheid gekend in haar verleden.  


Maar met lekker snoepjes en heel wat geduld blijft ze bij jou… Als je zonder snoepjes aankomt , zal ze vluchten.  Dus 1 grote tip :  een voorraad van de meeste geurende en smakende snackworstjes in huis halen !  Soms gaat de liefde écht door de maag. 

Dus het is een meisje dat niet echt knuffelachtig is maar we denken dat ze wel gelukkig kan worden in een kalme omgeving en een rustige thuis.   Wellicht zal ze ook wel openbloeien eens ze leert dat die menselijke aanrakingen alleen maar aardig zijn.   

 

Wil jij Mai adopteren ? 

Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we sturen je de adoptieprocedure door.   

Wil je graag virtuele meter of peter worden ?  Dit kan vanaf 10€ via domiciliëring of 60€  (6 Maand) of 120€ ( 12 maanden ) mail dan naar info@dogsbehindbars.be 

Wil je graag een éénmalige gift doen ?   dat kan op het nieuwe banknummer van de vzw:   BE59 9734 4960 3926 met vermelding GIFT.

 

Wil je graag sponsoren ?  Een factuurtje kan !  mail dan naar info@dogsbehindbars.be

 

Be Kind To Every Kind

bottom of page