top of page

Argenta : BE49 9731 7268 3171

Steun Ons

Hoe kan je helpen ?

Sponsors

We zijn altijd op zoek naar financiële middelen en naar particulieren of bedrijven die onze organisatie een warm hart toedragen en ons willen helpen door een bedrag te sponsoren.  De ruilprestatie en de vermelding van de sponsor hangt af en wordt besproken met de potentiële sponsor.  Elke samenwerking kan een andere tegenprestatie inhouden en wordt op maat besproken.    Aangezien we zelf geen asiel kunnen we geen attesten afleveren (vanaf 40€ ) die u bij uw belastingaangifte kan steken.  Een factuur voor een sponsorbijdrage kan wel.   Vraag gerust een sponsordossier op. 

Word meter of peter

Kies een asielhondje uit en steun voor 6 maanden (60€ ) of voor 1 jaar (120€ ) of doorlopend via een domiciliëring van 10€ per maand om de kosten voor deze hond te helpen dragen.  Met dit bedrag kunnen we de bijdragen voor medicatie, vaccinaties en voeding voor een hond.  Doordat de hond extra in de kijker wordt gezet , maakt hij of zij ook een grotere kans om geadopteerd te worden. Wil jij een hond virtueel adopteren ?  Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je daar verder.  

Help ons mee steriliseren

We doen regelmatig sterilisatiecampagnes op afstand (of als we in Spanje zelf zijn ).  Hiervoor vragen we aan onze volgers om een sterilisatie van een hond te sponsoren.   Heel vaak zijn dit de teefjes omdat zij de pups ter wereld brengen.  Een sterilisatie kost tussen de 80€ en de 100€.   Wij vragen altijd een bedrag van 100€ om de bijkomende bloedtest voor tropische ziektes na te gaan.  De meerkost (elk bedrag boven 100€ ) wordt betaald door Dogs Behind Bars Belgium. 

 

Doneer 12€ voor een zak eten van 20kg.

We staan in contact met de leveranciers van hondeneten in Spanje.  Zodanig dat wij zelf de zakken eten van 20 kg kunnen bestellen.  Zo zijn we zeker dat als we hondenvoeding moeten aankopen, het geld ook daar naar toe gaat.  Een zak van 20kg eten kost 12€.   Een groot verschil in prijs vergeleken met België.

 

​Spontane giften

Spontane giften zijn altijd welkom en hartverwarmend.  Je kan dan gewoon op onze rekening van Dogs Behind Bars Belgium een bedrag storten waarbij je de vermelding “Gift” zet.  Dat kan éénmalig of per domiciliëring zoals je dat zelf wil.  

Merchandise

Onze merchandise is de laatste jaren een populair item geworden.   We maken merchandise aan die Etisch verantwoord is.  Daar kan je meer over lezen als je naar onze webshop surft.  De winst die we uit de merchandise halen gaat integraal naar de werking van Dogs Behind Bars Belgium.

Wil je actief merchandise verkopen  ?  check met vrienden en familie om een groepsaankoop te doen en we sturen je er een kleine verrassing bovenop. 

 

Lid worden

De dagelijkse werking, de logistiek en de kosten voor hondenrescue lopen snel op.  Daarom kan je ons ondersteunen door lid te worden van onze vzw.   Door lid te worden help je mee die kosten te dragen.   Op het einde van het ledenjaar ontvang je een digitale pdf ( we gebruiken liever geen papier en laten bomen liever leven ) waarbij je al onze acties, nieuwtje en het reilen en zeilen van onze organisatie kan lezen). 

 

 

Testament

Vindt u ook dat wij de wereld een klein beetje mooier maken door onze inzet voor met Dogs Behind Bars Belgium ?   U kan ons altijd mee opnemen in uw testament.  We hebben al jaren bewezen dat elke euro die binnenkomt of geschonken wordt rechtstreeks naar het goede doel van Dogs Behind Bars Belgium gaat.   Alle persoonlijke en logistieke kosten die we maken door naar het buitenland te gaan met Dogs Behind Bars Belgium , worden nog altijd door onze privémiddelen betaald én niet uit de kas van DBBB.  Op die manier zouden we naast al het werk dat we doen voor Dogs Behind Bars met de jaren ook de werkingkosten kunnen dragen en er ons levenswerk van maken.

bottom of page