top of page

Small

Tibby

Naam : Tibby

Ras :  Bodeguero

Leeftijd :  02/09/2019

Geslacht : Teefje

Gewicht :  4,5 kg

Verblijft in :  Spanje

 

Tibby zwierf dagen eenzaam rond op de straten zonder dat iemand naar haar omkeek noch kende.   Een vrijwilliger ging naar haar op zoek en nam ze mee naar het asiel.  

 

Tibby is een op en top mensenhondje.   Ze verkiest het gezelschap van mensen boven dat van honden.    Ze is een typisch hondje die genegenheid wil en graag in de buurt van mensen is.  


Als andere honden onafhankelijk zijn is er geen probleem.  Zijn ze té aanwezig , dan zal ze zeker grommen.   Met bepaalde hondjes in het asiel smeedde ze al vriendschapsbanden en heeft ze leren spelen. 

We zien het vaak dat voor sommige honden , het asiel een leerschool is en dat het een plek is waar ze kunnen rehabiliteren en sociaal worden.    

Tibby is een lichtgewichtje dus gemakkelijk om overal mee naar toe te nemen.    Ze heeft een schattige onderbeet en heeft hier geen problemen mee.   

 

Wil jij Tibby adopteren ?   Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we sturen de adoptieprocedure door.  

 

Wil je graag virtuele meter of peter worden ?  : Dit kan vanaf 10€ via domiciliëring of 60€  (6 Maand) of 120€ ( 12 maanden ) mail dan naar info@dogsbehindbars.be 

 

Wil je graag een éénmalige gift doen ?   dat kan op BE59 9734 4960 3926 met vermelding GIFT Tibby. 

 

Wil je sponsoren ?  Dan kunnen we daarvoor een factuur opmaken.  Mail naar info@dogsbehindbars.be  Reknr. BE59 9734 4960 3926 met vermelding Sponsoring. 

 

Be Kind To Every Kind

Runo

Naam :  Runo

Ras :  Bodeguero

Geslacht :  Reu

Leeftijd :  06/02/2016

Gewicht :  10 kg

Schofthoogte :  40 cm 

Verblijft in :  Spanje 

 

Runo zijn verhaal is droef.  Hij leefde tot voor kort bij een man en had dus een thuis.   Maar de man kreeg psychologische problemen waardoor hij niet meer voor Runo zorgde.   De familie moest de hond eten komen brengen of hij kreeg niets. 


Daardoor kwam Runo in het asiel terecht.  Ook al was hij het leven in het asiel niet gewoon, hij loopt in het asiel gewoon tussen heel wat verschillende honden mee los en heeft geen problemen met ze.  Hij zal eerder bij andere honden eerder ontwijkend gedrag tonen en zich afwenden of weggaan.    Runo is bovendien geen erg actieve hond. 

Eerder rustig van aard.    Hij is heel aanhankelijk.  

 

Wil jij Runo adopteren ? mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we sturen de adoptieprocedure door.   

 

Wil je graag virtuele meter of peter worden ?  : Dit kan vanaf 10€ via domiciliëring of 60€  (6 Maand) of 120€ ( 12 maanden ) mail dan naar info@dogsbehindbars.be 

 

Wil je graag een éénmalige gift doen ?   dat kan op BE59 9734 4960 3926 met vermelding GIFT Runo. 

 

Wil je sponsoren ?  Dan kunnen we daarvoor een factuur opmaken.  Mail naar info@dogsbehindbars.be  Sponsoring op BE59 9734 4960 3926 met vermelding Sponsoring. 

 

Be Kind To Every Kind

Fresa

Naam : Fresa

Ras : Mix bodeguero

Geslacht : Teefje

Leeftijd :  23/08/2022

Gewicht : +/- 9 kg.

Verblijft in : Gastgezin Spanje

 

Fresa werd geadopteerd in Spanje.   Haar mama en zusje kwamen naar België.  Maar in december werd ze terug gebracht naar onze Voluntarios.   Met als reden dat ze het financieel niet aankonden om een hond te hebben.     Ze hebben haar in een opvanggezin gezet met kinderen en andere honden om te zien of er gedragsproblemen waren.   Maar niets is minder waar.  


Ze is voorbeeldig.   Ze moest zich nog wel aanpassen aan de verandering in haar leven maar ze doet het voorbeeldig.    Ze doet het goed in huis, ze is zindelijk en sociaal met andere honden.    Ze slaapt bij de dochters en geniet van die aandacht.  Ze is redelijk rustig en blaft niet in huis.   

Ze wandelt mooi aan de leiband en ze is heel pienter en leert snel nieuwe zaken.    Ze hebben ondertussen haar vaccinaties op orde gebracht en laten steriliseren zodanig dat wij op zoek kunnen gaan naar een goede thuis waar ze voorgoed kan blijven.  

 

Wil jij Fresa adopteren ? 

Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we sturen je de adoptieprocedure door. 

 

Wil je graag virtuele meter of peter worden ?  Dit kan vanaf 10€ via domiciliëring of 60€  (6 Maand) of 120€ ( 12 maanden ) mail dan naar info@dogsbehindbars.be 

 

Wil je graag een éénmalige gift doen ?   dat kan op het nieuwe banknummer van de vzw:   BE59 9734 4960 3926 met vermelding GIFT Carol G. 

 

Sponsoren ?  Een factuurtje kan !  mail dan naar info@dogsbehindbars.be

 

Be Kind To Every Kind 

Lulu & Lolo

Bodeguero's Lulu en Lolo

Lulu :  met compleet zwart hoofdje

Lolo : met typische bodeguero masker