top of page

Small

Tobi

Naam :  Tobi

Ras :  Yorkshire Mix

Geslacht :  Reu

Maten :

Lengte :  34cm

Schofthoogte :  39 cm.

Omtrek nek : 24 cm

Omtrek borst : 42 cm

Totale hoogte :  52 cm

Leeftijd : 12 jaar

Extra :  Leishmania

Verblijft in :  Spanje

 Hoe schrijnend zijn verhaal.  Hoe egoïstisch zijn eigenaars.  Ze zijn het niet waardig om hem ooit als hun trouwe metgezel te mogen hebben.    Tobi kwam terug naar het asiel nadat hij ooit geadopteerd was.   Zijn eigenaars gingen uit elkaar en 12 jaar loyaliteit werd opgegeven.  Tobi moest terug naar het asiel.   Hij kwam een jaar geleden aan , ziek en met Leishmania besmet.   12 jaar en return to sender… Wat moet dat met zo’n oude rakker doen ?  

 

Ook al wordt hij nu beter verzorgd en wellicht liever gezien dat alle jaren ervoor.  Toby is nochtans een lieve hond dat het heel goed doet met kinderen.  Niet evident voor zijn leeftijd.   Hij doet het overigens goed met alle dieren.   Nog een pluspunt.   En voor een stukje worst doet hij nog een kunstje…

12 jaar … wie gunt Tobi nog wat laatste goeie jaren ?   

Delen we Tobi massaal ? 

Be Kind To Every Kind

Carlos

Naam :  Carlos

Ras :  Bodeguero

Geslacht :  Reu

Leeftijd :  +/- 4 jaar

Gewicht : 12kg

 

Karlos is voor ons een ‘jonge’ bekende.   Hij was namelijk één van de bodeguero’s die we mee hielpen vangen bij een olijfgaard aan een drukke weg.   Karlos is een adonis, heeft doordringende bruine ogen en een uiterst lief karakter.  Hij is een charmeur, een knuffelaar, een romeo (én wellicht de verantwoordelijke Romeo voor onze andere 2 podecodametjes die hij vergezelde in de olijfgaard). Maar dat compleet ter zijde.   Karlos dus.  

 

Hij is zoals ze het in Spanje zeggen , Compatibel met katten, met kindjes en met andere honden.  Al heeft hij een voorkeur voor teefjes en klikt dit beter.   


Karlos had tijdens zijn bloedwaarde de laagste vorm van Leishmania. 

Dat betekent dat hij wellicht in contact geweest is met een besmette zandvlieg maar dat hij zelf niet besmet is geweest.   Uit voorzorg hebben ze toch een behandeling opgestart. 

Karlos is een aanrader om een gezellige vriend te hebben.  

Is hij iets voor jou ?   Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder. 

Delen is lief.

Be Kind To Every Kind 

Freya

Naam :  Freya (mama van Odin ) GERESERVEERD

Ras :  Bodeguero

Geslacht :  Teefje

Gewicht : 8 kg

Leeftijd : 3 jaar

Verblijft in : Spanje