Small

Zelda

Ras : Podenco Andaluz

Geslacht : Teefje

Leeftijd :  November 2020

Gewicht : 10/12 kg

Verblijft in : Spanje

 

Zelda.  Haar naam straalt even veel zekerheid uit als haar persoonlijkheid.   Zelda heeft totaal geen angst.  Ze gedraagt zich bij personen alsof ze hen al heel haar leven kent.   Ze is ontzettend ontwapenend , grappig en ze houdt van rennen en spelen en van springen dus ze is een actieve meid.   Maar in huis gedraagt ze zich super goed.  Ze werd gevonden in de buurt van het asiel dat in een jachtgebied ligt.

 

Wil jij Zelda een voor altijd mand geven ?  

 

mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder. 

Be Kind To Every Kind

Sachi

Ras :  Mix

Leeftijd :  Mei 2015

Geslacht :  Teef

Gewicht : 10 kg

Verblijft :  In Spanje

 

Sachi is een precies een langharige mix bulldog.    Ze heeft een heel grappig gezichtje.  Ze ziet er uit als een “angry and nosy old woman” , zo beschrijven ze haar vanuit het asiel.  Met die kanttekening dat ze al de harten van vele vrijwilligers gestolen heeft …

Sachi werd achtergelaten aan een benzinestation.  Wellicht werd ze gedropt omdat ze drachtig was.  Gelukkig was ze helemaal niet ver in de cyclus en kon de dierenarts haar zwangerschap afbreken en haar steriliseren.   Nog meer puppies hebben ze echt niet nodig in het asiel. 

Ze konden haast niet zien hoe oud ze was want haar tanden zijn erg afgesleten zoals die van een oude hond.  Ook al zijn ze te proper om ouder te zijn dan haar geschatte leeftijd.  Dus echt zeker zullen we nooit zijn van de leeftijd.  

Ze is een hond dat bij in het asiel tussen alle andere honden doorloopt, reutjes of teefjes.  En ze heeft totaal geen interesse in de katten van het asiel.  Wel in hun eten 😊

Ze is erg kalm en gehoorzaam.  Ze geloven ook dat ze voordien gewoon een eigenaar heeft gehad.  Want toen ze in het asiel aankwam was ze echt de kluts kwijt en grolde ze naar sommige vrijwilligers.  Ook al heeft ze nooit iemand gebeten.    Met andere vrijwilligers was ze dan weer meteen aanhankelijk en toonde ze haar goed karakter vanaf het eerste moment.  Zou ze zo haar ‘mensjes’ wat kiezen ?   Ondertussen doet zet het goed met iedereen en is ze graag gezien in het asiel.  Ze heeft tegen wil en dank haar aangepast aan dit leven.    Ze is veel relaxter en komt om aandacht vragen bij de verschillende vrijwilligers. 

Ze houdt van water en gaat graag in de plassen water of in de zwembadjes zitten.   

Dus als je deze dame in haar eer laat, haar laat rondsnuffelen en haar de tijd geeft om zich aan te passen en te ontdooien , dan wordt dit een zeer mensgerichte metgezel. 

Wil jij Sachi adopteren ?  

Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder.  

Be Kind To Every Kind.