Puppy's

Pandereta

Naam :Pandereta

Ras : Mix Podenco Maneto

Geslacht : Teefje

Leeftijd : 3 maand

Verblijft in : Spanje

Pandereta is dan het enige teefje uit het nest van Pandereta maar wel de grootste durfal. Ze is sociaal en vinnig en komt heel vrolijk en kwispelend naar je toe. Ze is nieuwsgierig en is niet onder de indruk van nieuwe mensen. Pandereta (please do change her name ) is een pup dat nog alles moet leren in de grote mensenwereld. Handenvol werk dus !

 

Een pup bijt op alles, hangt al wel eens in je kleren , doen pipi en kaka waar zij het ok vinden, vinden alleen zijn niet leuk, hebben slaap nodig ook al vinden ze zelf van niet, huilen 's nachts én moeten buiten gelaten worden 's nachts.... als jij liever onder de warme dekens wil blijven liggen... dus als jij weet dat je een pup wil leren alleen zijn, wil opvoeden met de regels van gehoorzaamheid en positieve opvoeding, 's nachts wil opstaan omdat het naar buiten moet en alles aanleren wat er zich in die grote mensenwereld afspeelt ... dan pas mag je ons een berichtje sturen als je interesse hebt in Pandereta.

 

We weten niet hoe groot deze pups zullen worden. De mama is klein en lang maar van de papa weten we zoals gewoonlijk niets ... (sorry guys)

mailen kan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder.

Be Kind To Every Kind

Bollito

Naam : Bollito

Ras : Mix Bretoense Spaniël

Geslacht : Reu

Leeftijd : +/-3 maand

Verblijft in : gastgezin in Spanje

Extra : kan met katten gesocialiseerd worden.

Bollito en zijn broertjes en zusje zijn het resultaat van een ongewenst nestje. Mensen die geen pups willen maar hun eigen hond niet laten steriliseren … weeral verhaal 13de in een dozijn. Dus dumpen ze maar de pups. Eentje van de pups hebben we al voorgesteld omdat we de dierenartskosten voor hem betaald hebben.


Dit is Bollito, jullie herinneren hem nog wel van het zwarte pupje met scheve nek. Hij heeft heel waarschijnlijk een aangeboren vestibulair syndroom. Maar heel zeker is dat niet want hij had het niet bij de geboorte. En het is een afwijking dat vaak bij oudere honden voorkomt.

De afgelopen weken hebben ze hem hiervoor met medicijnen behandeld en zijn houding is heel veel verbeterd en het zal wellicht met de tijd verdwijnen. Dat is niet 100% zeker maar de scan van zijn gewrichten was goed. Dus hij heeft zeker geen breuk of vergroeiing. Bollito heeft hier zelf geen last van en is een heel actief en speels hondje , net zoals zijn broertjes en zusje.

Hou er rekening mee dat deze pups heel actieve hondjes zullen worden die nog veel zullen moeten leren in het dagelijkse mensenleven. Ze zijn het huiselijke leven al gewend maar zullen de nodige opvoeding nodig hebben om uit te groeien tot stabiele, sociale en huiselijke honden. Dit zijn Mix jachthondjes dus doe je huiswerk vooraleer je een aanvraag doet voor adoptie. Deze mix Bretoentjes zullen snel leren , gezien het ras dat ze in zich dragen.

Wil jij 1 van deze pups adopteren ?

Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder.

Delen = lief

Be Kind To Every Kind

Mazapan

Naam : Mazapan

Ras : Mix Podenco Maneto

Geslacht : Reutje

Leeftijd : 3 maand

Verblijft in : Spanje

Mazapan is de adonis uit het nest van Pandereta met zijn speciale kleuren en dezelfde eyeliner als zijn mama. Hij is mama's kindje en de meest timide van het nest. Maar is speels en heeft net dat tikkeltje vertrouwen nodig om naar je toe te komen. Maar hij wil wel en zal dit ook snel doen eens hij zich moet losmaken van zijn mama en zijn broertje en zusje.

 

Mazapan (please do change his name ) is een pup dat nog alles moet leren in de grote mensenwereld. Handenvol werk dus ! Een pup bijt op alles, hangt al wel eens in je kleren , doen pipi en kaka waar zij het ok vinden, vinden alleen zijn niet leuk, hebben slaap nodig ook al vinden ze zelf van niet, huilen 's nachts én moeten buiten gelaten worden 's nachts....

als jij liever onder de warme dekens wil blijven liggen... dus als jij weet dat je een pup wil leren alleen zijn, wil opvoeden met de regels van gehoorzaamheid en positieve opvoeding, 's nachts wil opstaan omdat het naar buiten moet en alles aanleren wat er zich in die grote mensenwereld afspeelt ... dan pas mag je ons een berichtje sturen als je interesse hebt in Mazapan. We weten niet hoe groot deze pups zullen worden. De mama is klein en lang maar van de papa weten we zoals gewoonlijk niets ... (sorry guys)

mailen kan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder.

Be Kind To Every Kind

Kalesi

Naam : Kalesi

Ras : Galgo Español

Geslacht : Teefje

Leeftijd : september 2021

Verblijft in : Gastgezin in Spanje

Extra : kan met katten groot gebracht worden.

Deze kleine pup werd , samen met haar mama, net op tijd gered van een gruwelijke situatie dat ze niet zouden overleven. Ze heeft sinds haar geboorte nog niet veel tederheid en zachtheid gekend, tenzij die van haar mama die in dezelfde barre omstandigheden moest zien te overleven.


Beiden zijn gered en Kalesi heeft gelukkig niets overgehouden van de situatie waarin ze leefde. Ze is een pup zonder vrees en wordt omschreven als “Puro Amor”. Zoals elke gezonde pup wil ze alleen maar genieten, spelen, kattenkwaad uithangen, slapen en knuffelen.

Haar geluk begint vanaf nu , want ze werd opgenomen in een gastgezin waar ze kan genieten van warmte, lekker eten, knuffels en liefdevolle aandacht. Ze wordt klaargemaakt om naar België af te reizen en dan hopen wij dat we snel een fijne thuis voor haar vinden waar ze voor de rest van haar leven graag gezien zal worden. Kalesi kan met kindjes en in een omgeving waar katten zitten aangezien ze nog klein is. Deze pup moet nog alles leren wat zich in de grote mensenwereld afspeelt. Een goede begeleider, opvoeding, positieve aandacht , begrenzingen en tonnen liefde. Dat is wat een pup nodig heeft.

Wil jij Kalesi die betere toekomst geven ?

Deel jij haar massaal mee ? dat vergroot alleen maar haar kansen.

Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder.

Be Kind To Every Kind.