Puppy's

Biscuit

Naam : Biscuit

Ras : Mix Mastin

Leeftijd : November 2020

Geslacht : Reu

Grootte : grote middelmaat tot groot

Biscuit is mijn naam. Zie ik er niet uit als om op te eten? Ik ben nog maar een pup en al mijn zusjes mochten al naar hun gouden mandje gaan. Mijn mama is een lieve mastin mix. Ik zie er op die foto's al groot uit. Foto's bedriegen af en toe want in werkelijkheid kan je me nog gewoon gezellig in de armen houden. Ik word niet groter dan een labrador denken ze hier.

 

Buiten spelen, slapen, eten kan ik nog niet bijster veel dus als je wil dat ik ga zitten en een pootje geven dan zal je me dat moeten leren. Maar als je me een consequente en goede opvoeding geeft word ik je vriend voor het leven.

Help jij me aan een nieuwe Thuis want het asiel is veilig maar geen goede plaats voor mij.

Delen is lief, adopteren nog liever.

Be Kind To Every Kind especially to the puppy kind

Voor meer info mail info@dogsbehindbars.be

Luisa

Naam : Luisa

Ras : Mastin

Geslacht : Teef

Grootte : groot

Het zal je maar overkomen.

Toen Maribel wou vertrekken

met haar wagen vond ze daarin tot haar grootste verbazing een doos met 4 kleine mastin pups in. Niet alleen had iemand zomaar in haar wagen gezeten. Iemand was zo laf geweest om 4 kleine pups achter te laten wetende dat zij er wel voor zou zorgen … Ok ze hadden ze ook in de container kunnen gooien…. Maar toch …

Dit is Luisa, een klein Mastin Teefje dat op zoek gaat naar een voor altijd thuis. Luisa is een pup en moet uiteraard nog alles leren. Mastins hebben een respectvolle en consequente opvoeding nodig. Ze ziet er ontzettend schattig uit maar hou er rekening mee dat ze zullen uitgroeien tot grote honden die je in de hand moet hebben.

Ben jij zo iemand en wil je Luisa een voor altijd thuis geven ?

Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder

Zaya

Naam : Zaya

Ras : Mix Mastin

Geslacht : Teefje

Leeftijd : 15/01/2021

Gewicht : 12 kg

Grootte : wordt groot

Locatie : verblijft in Spanje

Kan met katten samen

Op een avond kregen we van onze vrijwilligster in Spanje een videootje door dat ze maakte in haar wagen. Op de achterbank zat een 4 maand oude mix mastin pup… Met angstige ogen , niet wetend wat haar overkwam op dat moment, uitgemergeld en timide…. Lourdes heeft ze kunnen pakken toen ze op een avond gedaan had met haar werk en naar huis ging.

Zaya zwierf zielsalleen rond in een dorp in Sevilla. Uiteindelijk heeft ze haar kunnen verleiden met eten en zit ze nu veilig bij onze vrienden van Volontarias Arahal. Ze was uitgemergeld en bang. Maar eerder onderdanig en timide. Ze moet gewoon vertrouwen krijgen in omgang met mensen. Ondertussen heeft ze al grote stappen voorwaarts gezet. Ze heeft bloedarmoede door wellicht te ondervoed geweest te zijn dus ook daarvoor krijgt ze nu extra vitaminnen.

Zaya is een pup die nog alles moet leren in het leven dus geduld en een consequente maar respectvolle opvoeding is nodig. Zaya is een mix mastin dus wordt groot. Ze staat op hoge poten en zal eerst in de hoogte groeien en nadien pas uitzetten. Dus de kangoeroepoten verdwijnen echt wel. Hou er rekening mee dat een Mastin een waakhond is die oorspronkelijk gebruikt wordt in Spanje om kuddes vee te beschermen of aan een ketting op een of ander erf heel zijn leven vasthangt om eigendom te beschermen. Ze worden groot dus een consequente opvoeding is bij dit ras een must. We plaatsen haar niet als eerste hond.

Wij gaan voor Zaya op zoek naar een gezin dat bereid is om haar dat leven te geven dat ze verdient. Eentje in een gezin en niet op straat. Eentje waar die knusse mand altijd klaar staat. Niet voor even, maar voor de rest van haar leven.

Meer informatie over Zaya : info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder.

Be Kind To Every Kind

3 Puppy Galgo

Sailor (reutje getijgerd )

Leeftijd : 30/03/2021

Nicole (teefje zwart )

Leeftijd : 1,5 maand

Claudia (teefje getijgerd)

Leeftijd : 1,5 maand

We kregen uit 2 verschillende hoeken plots de vraag of we baby galgootjes kunnen plaatsen.   Met veel liefde en toewijding uiteraard !

Sailor werd afgestaan door een jager op 6 weken omdat hij “niet voldeed” aan de eisen van een goede jachthond.   En dan op 6 weken… Blijkbaar halen ze de pups extra vroeg weg bij de mama om te zien wie het potentieel in zich heeft … Survival of the strongest.  

Nicole & haar zusje Claudia werden gevonden langs de baan.  Een jongen verwittigde de politie en gelukkig verwittigde de politie het asiel en werden ze gered.    Gelukkig want langs de straat maakten deze kleintjes geen schijn van kans.  

We gaan voor deze 3 musketiers op zoek naar gezinnen die deze galgopups willen opvoeden.  

Galgo’s of Galgo Español is een Spaanse windhond.  Heel trots zijn de Spanjaarden er niet op want nog veel te vaak worden deze edele honden op een gruwelijke manier afgedankt.   Gelukkig is en blijft de galgo vaak zacht van karakter.  Een galgo is mits dagelijkse beweging niet veeleisend.   Ze doen al eens graag een spurtje, flaneren graag mee aan de leiband en zijn verder de grootste salonhelden van het gezin.   Verwacht van galgo’s niet dat ze de zit, lig, af, los en blijf met de vingerknip doen … is het niet voor vandaag.  Dan is het voor morgen.  Én Oost-Indisch doof is ook een term dat aan het ras plakt.   Maar voor de rest, alleen maar lof over deze gestroomlijnde beauties. 

Voor adoptie :  info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder. 

Delen is lief.   

Be Kind To Every Kind