top of page

Puppy's

Pups Camada Disney

Naam :   Camada Disney || PUPS

  1. Tiana     Teefje

  2. Vaiana   Teefje

  3. Merida   Teefje

  4. Asha      Teefje

  5. Aurora   Teefje

  6. Olaf -      Reutje

Ras :  onbekende mix

Leeftijd :   8 november 2023

Gewicht : 2,5kg – 3,5kg (mid januari )

EXTRA FOTO'S PER PUP ZIJN BESCHIKBAAR

Deze pups werden gevonden in een vuilbak wat wel vaker gebeurt in Spanje.   Gelukkig hoorde een man hun geroep en kon hij ze redden.   Ze kregen veilig onderdak bij ons vrienden van Uprodea.  


We kennen de mama en papa niet dus we weten niet tot wat deze kleine ukkepups zullen uitgroeien.    We vermoeden tussen de 15 à 20 kg maar dat is koffiedik kijken.  

Zit er podenco in ? zit er bodeguero in ? zit er één of andere straathond in.   We weten het niet.   Wat we wel weten is dat deze pups een verantwoordelijke adoptie nodig hebben en een voor altijd gezin dat beseft wat een pup opvoeden is.  Hoe intens het kan zijn, hoe vermoeiend en uitputtend het kan zijn maar ook hoe liefdevol en grappig en fijn kan zijn.   Olaf is het enige reutje van de roedel.

Ben jij op zoek naar een nieuwe kameraad voor het leven ?  

Voor meer informatie over de adoptieprocedure  :  info@dogsbehindbars.be

 

Wil je graag virtuele meter of peter worden ?  Dit kan vanaf 10€ via domiciliëring of 60€  (6 Maand) of 120€ ( 12 maanden ) mail dan naar info@dogsbehindbars.be 

 

Wil je graag een éénmalige gift doen ?   dat kan op het nieuwe banknummer van de vzw:   BE59 9734 4960 3926 met vermelding GIFT Pups Camada Disney.   

 

Sponsoren ?  Een factuurtje kan !  mail dan naar info@dogsbehindbars.be

 

Be Kind To Every Kind          

Lucho

Naam : LUCHO

Ras: Kruising Podenco

Leeftijd: 8/11/2023

Geslacht :  Reu

Gewicht :  4 kg

Geschat gewicht bij volwassen : +-/12 kg

Verblijft in : opvanggezin Spanje

 

Een zeer triest verhaal van een overlever… een typisch Spaans verhaal.

 

Lucho en zijn broertjes en zusjes werden gevonden in een plastieken zak in de vuilniscontainer bij een benzinestation in Arahal.  

De puppy’s arriveerden koud, uitgedroogd, onderkoeld en met blauwe plekken. Enkele puppy’s stierven diezelfde nacht, anderen de daaropvolgende nachten. Enkel Lucho slaagde erin te overleven.  Hij kreeg daarom de naam Lucho (vechter ) aangezien hij een echte vechter en overlever is.  Dé enige van heel het nest. 

Lucho woont momenteel in een pleeggezin dat ook een adoptant is van de organisatie. Hij groeide op met de fles. Hij zit volledig op schema wat de nodige vaccinaties betreft en is volledig klaar om een gezin te vinden. Ook al is zijn prille geschiedenis gruwelijk.   Lucho is een actief, aanhankelijk en speels ventje.   Hij woont samen met 2 andere honden in het opvanggezin.  

 

Wie wil Lucho adopteren ?  mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we sturen je de intake op.  

 

Wil je graag virtuele meter of peter worden ?  : Dit kan vanaf 10€ via domiciliëring of 60€  (6 Maand) of 120€ ( 12 maanden ) mail dan naar info@dogsbehindbars.be 

 

Wil je graag een éénmalige gift doen ?   dat kan op BE59 9734 4960 3926 met vermelding GIFT Lucho. 

 

Wil je sponsoren ? 

Dan kunnen we daarvoor een factuur opmaken.  Mail naar info@dogsbehindbars.be  Reknr. BE59 9734 4960 3926 met vermelding

Sponsoring. 

 

Be Kind To Every Kind

Julian

Naam :  Julian

Ras : Mastín español

Geslacht :  Reu

Leeftijd :  08/01/2023

Gewicht :  30/40 kg

Verblijft in :   Spanje

 

Julian werd overreden vlakbij het asiel.   Hij lag meer dan 24u in de greppel en gelukkig kon het asiel hem redden.  Hij had zijn heup gebroken en werd hier meteen aan geopereerd.   Ondertussen is hij er zo goed als van genezen.   

Julian is super bueno !   een super lieve en goede hond die het ook goed kan vinden met de andere honden van het asiel.     Hij werd aangereden dichtbij het asiel en werd achtergelaten met een gebroken heup. 

 

Gelukkig konden onze companen in Spanje hem redden en lieten hem opereren.    Hij is helemaal van de breuk hersteld.    Hij is een zonnige hond , jong , jeugdig en vriendelijk.    

Voor Julian gaan we op zoek naar een gezin dat kennis heeft met Mastins of met andere types waakhonden.     Heb jij die voorliefde voor Mastins ?    Contacteer ons dan zeker !  

 

Wil jij Julian adopteren ?   Mail dan naar info@dogsbehindbars.be

 

Wil je graag een éénmalige gift doen ?   dat kan op BE59 9734 4960 3926 met vermelding GIFT. 

 

Wil je sponsoren ?  Dan kunnen we daarvoor een factuur opmaken.  Mail naar info@dogsbehindbars.be 

Sponsoring op BE59 9734 4960 3926 met vermelding Sponsoring. 

 

Be Kind To Every Kind

Steven

Naam :  Steven   

Ras :  Kruising podenco

Geslacht :  Reu  

Leeftijd :  08/01/’24

Kleur :  Beige en wit

Verblijft in :  Spanje

 

Myia, de mama van deze pups , werd gespot maar ze slaagden er niet in om haar te redden.   Na een tijdje verdween ze.   Na een paar maanden zagen ze haar weer.   Ze was ondertussen niet meer alleen.   Wel alleen met een nest pups.  

 

Het asiel organiseerde een rescue en ze konden heel de familie redden. 

Steven en zijn  broertje en zusjes werden gered samen met de mama, die hen al die tijd alleen heeft groot gebracht.   Hij is een prachtige puppy, die de hele dag met zijn moeder speelt en haar  volgt, en elke dag aanhankelijker en leuker wordt.