Puppy's

Gazpacho

Naam :  Gazpacho

Ras :  Mix  Grote Poedel (Koningspoedel ? ) 

Geslacht :  Reu

Leeftijd :  +/- 7 maand

Maten :

Lengte :  44 cm

Schofthoogte :  44 cm

Nekomtrek : 28 cm

Borstomtrek : 49 cm

Totale grootte : 57 cm

Verblijft in Spanje


Brocoli, Sandia en Gazpacho zijn het resultaat van een oeps nestje … Steriliseren staat vaak nog niet in het woordenboek van de Spanjaarden.  

Met als resultaat deze 3 olijke mix poedels.   De mama was al te ver in de dracht toen ze het doorhadden dus wij gaan op zoek om deze honden te plaatsen.  De medewerkster van het asiel zegt dat deze 3 pups geweldig zijn.  Als de woorden maravilloso y geniales van te pas komen zijn wij alvast blij om dat te lezen.

Gazpacho is meest onzekere van de 3 krullenbollen én de grootste jager.   Maar aangezien hij verlekkerd is op eten en beloningen zal hij snel een band met je opbouwen.   Ook hij is onzeker bij het zien van nieuwe honden en durft dan te blaffen.  

Deze prachtige krullenbol zal wel regelmatig een trimbeurt kunnen gebruiken om de vacht mooi en gezond te houden.   Daar moet wel rekening mee gehouden worden bij de adoptie.   Dit zijn honden die onderhoud vereisen.   En daar hangt een prijskaartje aan. Een gewone borstelbeurt zal niet voldoende zijn om deze vacht op lange termijn mooi te houden.  

Wil jij Gazpacho adopteren ?

Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder. 

Delen jullie Gazpacho mee ?

Be Kind To Every Kind 

Brocoli

Naam :  Brocoli

Ras :  Mix  Grote Poedel (Koningspoedel ? ) 

Geslacht :  Reu

Leeftijd :  +/- 7 maand

Maten :

Lengte :  38 cm

Schofthoogte :  48 cm

Nekomtrek : 27 cm

Borstomtrek : 46 cm

Totale grootte : 59 cm

Verblijft in Spanje

Brocoli, Sandia en Gazpacho zijn het resultaat van een oeps nestje … Steriliseren staat vaak nog niet in het woordenboek van de Spanjaarden.   Met als resultaat deze 3 olijke mix poedels.   De mama was al te ver in de dracht toen ze het doorhadden dus wij gaan op zoek om deze honden te plaatsen.  De medewerkster van het asiel zegt dat deze 3 pups geweldig zijn.  Als de woorden maravilloso y geniales van te pas komen zijn wij alvast blij om dat te lezen.

Brocoli is hij is heel aanhankelijk en knuffelachtig, actief en speels.  En hij houdt van eten 😊

Hij kan samen met andere honden maar net als zijn zus blaft hij uit onzekerheid bij een onbekende nieuweling.   Kan niet samen met katten of andere kleinere dieren. 

Deze prachtige krullenbol zal regelmatig een trimbeurt kunnen gebruiken om de vacht mooi en gezond te houden.   Daar moet wel rekening mee gehouden worden bij de adoptie.   Dit zijn honden die onderhoud vereisen.   En daar hangt een prijskaartje aan. Een gewone borstelbeurt zal niet voldoende zijn om deze vacht op lange termijn mooi te houden. 

Wil jij Brocoli adopteren ?  

Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder. 

Zullen we Brocoli massaal delen ? 

Be Kind To Every Kind

Cooper

Naam :  Cooper

Ras : Mix Podenco

Geslacht : Reu

Leeftijd : 1/03/2022

Kg : 15/20 kg

Verblijft in Spanje

Cooper kwam samen met zijn mama toe in het asiel… doodsbang.  Hij werd samen met zijn mama gered uit het dodingscentrum.  Hij heeft wellicht tijdens de belangrijke inprentingsfase geen of slechte ervaringen met mensen gehad.  


Gelukkig leert hij in de veilige omgeving van het asiel steeds meer vertrouwen te hebben en heeft hij al een lange weg afgelegd.   Met de andere honden in het asiel doet hij het zeer goed én is hij een echte speelvogel.  Dit is een pup dat nog veel zal moeten leren in de grote mensenwereld én buiten de veilige omgeving van het asiel.  

We plaatsen hem daarom niet bij mensen zonder ervaring.     Mensen met veel geduld en leiderschap die op een respectvolle manier Cooper wegwijs willen maken komen in aanmerking.  Ervaring met onzekere honden is een pluspunt.   Een andere stabiele hond aanwezig zou een groot pluspunt zijn voor Cooper.   

Wil jij Cooper stapsgewijs tonen dat het best allemaal wel meevalt ?  

Mail dan naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder.

Deel jij Cooper mee ?

Be Kind To Every Kind

Naam : Benji , Laro , Pepper , Wolly

Loci , Xavi

Mama Xena werd al vaker hoogdrachtig ronddwalend opgemerkt maar verdween iedere keer.  Wat vreemd is voor een sociale en rustige mama als zij.   En toen verdween ze van de radar…  Tot ze telefoon kregen van de dierenarts met de vraag of ze konden helpen met een mama en haar nest. 

 

De beschrijvingen voldeden aan de Xena en de rest is geschiedenis. 

We zijn deze uitbundige familie gaan bezoeken en wat waren ze blij dat ze eens nieuw volk over de vloer kregen.  

 

De pups bestormden ons dat het geen naam had dus bang zijn ze zeker niet.   Xena de mama heeft zowat voldoende van haar jongen en dat begrijpen we maar al te goed.  

 

Ze begrenst haar jonge goed en als ze te wild zijn geeft ze hen een opvoedkundige snauw.   

Het is zeer zeker dat Xena gedekt werd door verschillende papa’s toen ze loops was want dit nest is zooo veelzijdig en uiteenlopend van uiterlijk dat het niet anders kan geweest zijn.   

Benito, Benji en Pepper zijn precies teckels met hun kleine en kortere pootjes.  

 

Benji, Wolly, Xavi en Loci hebben  dan weer het uiterlijk van een bodeguero

Lara heeft de kleuren en de tekening van een rottweiler maar dat is wellicht te ver gezocht en we vermoeden dat het een mengeling van een mengeling zal zijn. 

Binnenkort beschrijven we ze hier één voor één maar mocht je toch al vallen op één van deze snoetjes , mail dan gerust naar info@dogsbehindbars.be en we helpen je graag verder. 

Hou onze stories in de gaten want we gaan heel wat filmpjes van hen posten.

 

Wat chaotisch en snikheet en bedolven onder zand en vuil maar hey … je moet er iets voor over hebben.

Wil jij meter of peter worden van één van deze pups ?  

Als meter of peter help je mee met het betalen van vaccinaties, medische verzorging, voeding,… Dat kan via domiciliëring (€10 per maand), €60 voor een half jaar of €120 voor een jaar.

 

Voor elk van deze pups zoeken we meters en peters tot aan de adoptie.   

 

Hoe doe je dit?

Kijk eerst van welke lieve schat jij meter/peter wil worden. De naam staat bij de foto.

Stuur een berichtje via Messenger (FB) of een mail naar info@dogsbehindbars.be zodat wij verder kunnen opvolgen.

  • Stort het bedrag op het rekeningnr.:

  • BE 49 9731 7268 3171 met vermelding 'Meterschap' en de naam van de hond.

 

Be Kind To Every Kind   

Benji

Laro

Wolly

Loci