top of page
Zoeken
  • Cindy

How fate sometimes comes your way

Bijgewerkt op: 10 jun. 2020Hoe het lot soms op je pad komt én je er niet voorbij kan wandelen of je struikelt er over.

Gisterenochtend toen ik nog maar net het nieuws had gepost over het overlijden van Tauro, kreeg ik een nieuw bericht binnen.

De verantwoordelijke van El Amparo had een oproep binnen gekregen van de politie. Op het kruispunt was een doos gevonden met 2 pups in. Blijkbaar zou ook de mama en nog een andere pup daar gedropt zijn. Als een asiel de pups niet komt halen, belanden ze in uiteraard een dodingstation.


Olga van Amparo had zich schuldig gevoeld omdat ze donaties had gekregen voor Tauro en Géminis en dat Tauro gestorven was. Maar er was geen twijfel over dat ze deze pups zouden redden...de donaties krijgen een nieuwe bestemming en daar zijn we blij mee. Zo zie je maar. Kleine Tauro is er niet meer en er zijn alweer 2 nieuwe zieltjes gered. De vrijwilligers hebben heel de dag (op risico van een boete door de coronamaatregelen) achter de mama en de 3de pup gezocht maar zonder resultaat. Ze houden nu iedereen alert moesten ze opduiken.

Deze pups waren doodsbang toen ze hen vonden maar voelden zich al thuis tegen de avond. Ze zitten nu in een opvanggezin. Hopelijk vinden ze de mama en de andere pup en blijven ze samen want een pup alleen heeft geen overlevingskansen. Gelukkig zijn deze pups lang genoeg bij de mama kunnen blijven en zijn ze in een goede gezondheid.

De meterschappen worden nu verdeeld over Geminis (die meters blijven), en over.... Deze 2 pups (1 reu en 1 teefje). Aangezien de pups nog géén namen hebben mogen wij die kiezen. 😍👏👏👏 De keuze laat ik aan de meters van Kleine Tauro.

Ilse de coninck, Nancy van leemput, Nanou dirix en Karen Blereau mogen elk 2 namen doorsturen voor zowel een reu als een teefje. We schrijven ze op een papiertje en stoppen ze in een doos. Mijn zoon zijn onschuldige hand zal dan 2 namen trekken. Fijne zondag en Be Kind To Every Kind ❤️


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page