top of page
  • Cindy

Nieuws over de pups die verminkt en weggesmeten waren in de vuilnis

Bijgewerkt op: 23 apr. 2020Goede middag iedereen, we hebben nieuws over de pups die verminkt en weggesmeten waren in de vuilnis. Er is jammer genoeg nog eentje gestorven aan de parasiet cocidios. Het is een ééncellige parasiet in de darm dat veel voorkomt in de asielen en bv ook bij broodfokpups.


Het is volgens onze dierenartsen heel besmettelijk en komt daardoor regelmatig voor. Hevige diarree put pupjes uit en vraagt daardoor een zeer goede behandeling. Omdat deze pups bij de geboorte in de vuilnis werden gesmeten werden ze blootgesteld aan heel wat mogelijke bacteriën.


Het ongelooflijke nieuws is dat Tauro, de pup met de snijwonde in de nek en de borstkas nog leeft en het op dit moment goed doet. Hij eet goed en zijn wonde geneest al. Geminis is het andere pupje en ook deze doet het momenteel goed.

Of ze het zullen overleven is nog een groot vraagteken maar laat ons er van uitgaan dat ze willen leven want ze eten goed en hun ontlasting is op dit moment goed.

Laat ons hopen op een positief verhaal. Als ze het overleven zullen ze ook ter adoptie worden gezet. Hopelijk kunnen we heel deze rit van gevonden pup tot adoptie met jullie delen en opvolgen. Hoe fijn zou dat zijn?

Bedankt ! Muchas Gracias Team El Amparo y Maria Isabel Munoz Martin

Hopen jullie met ons mee?

We zoeken 2 meters per pups om de kosten van hun verzorging, dierenartskosten en speciale voeding mee te kunnen betalen.

Voor 10€ per maand kan je meter/peter zijn.

En uiteraard zijn we nog op zoek naar giften om de dierenartsrekening bij Clinica Veterinaria CRUZ Verde af te lossen voor de organisatie van El Amparo

Be kind to every kind 🍀 BE 49 9731 7268 3171
11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page