top of page
  • Cindy

Gruweldaad tegen onschuldige 3 pasgeboren puppies

Bijgewerkt op: 23 apr. 2020Gisterenavond kregen we melding van alweer een gruweldaad tegen onschuldige wezens.

3 pasgeboren puppies werden weggesmeten maar eerst nog gruwelijk verminkt... Het zwarte pupje hebben ze meteen laten inslapen omdat de verwondingen te ernstig waren. Het andere pupje konden ze toenaaien en staat onder toezicht in een dierenkliniek. Het 3de en 4de pupje hadden gelukkig niets en zijn opgenomen in een gastgezin en stellen het voorlopig goed.


Het asiel El Amparo, dat we vorig jaar ook geholpen hebben tijdens onze sterilisatieweek in Andalusië hebben ervoor gekozen om ze op te nemen. Ook al hebben ze de laatste tijd al zoveel nieuwe pups opgenomen in hun asiel. Ze hebben een dierenartsschuld bij onze partner Clinica Veterinaria CRUZ Verde van meer dan 2000€ dus in Corona tijden zijn zulke drama's en extra kosten echt om te huilen.


Niet alleen de emotionele mokerslag dat ze krijgen bij het vinden van zo'n gruwelijkheden maar vooral ook het waarom... Waarom neemt iemand de pasgeboren pupjes weg, waarom vindt hij het dan ook nog eens nodig om ze te verminken en dan hulpeloos in een container te gooien? Waarom?

El amparo is een team van vrouwen dat er iedere keer volledig voor gaat, ondanks het feit dat ze geen buitenlandse organisatie hebben waar ze op constante basis mee samenwerken.


Dus wij gaan ze helpen om alvast de kosten van de pups bij Antonio te betalen.

Wie deze kosten (is uiteraard nog niet duidelijk) mee wil helpen aflossen kan altijd een gift doen op onze rekening van @dogsbehindbarsbelgium en wij betalen het factuur dat hier ook zal afgebeeld worden.

Sorry voor de harde beelden maar dit is wat ze meemaken in Spanje waar het in normale tijden al zeer moeilijk is om te werken. Nu is het allemaal nog moeilijker. Ik zie dagelijks nieuwe pups verschijnen. Gevonden ten velde, meer dan ooit weggegooid in vuilbakken en ik bespaar jullie deze beelden. Maar dit is de realiteit.

Giften kunnen op BE 49 9731 7268 3171 met vermelding pups Amparo.

Be kind to every kind


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page