top of page
Zoeken
  • Cindy

S.O.S internationaal transport gevraagd !

Bijgewerkt op: 23 apr. 2020
S.O.S internationaal transport gevraagd !


Via de dierenarts Marie Borré van Dogs Behind Bars Belgium konden we een hele hoop antivlo en -teken pipetten aankopen die niet meer in de commerciële handel terecht konden komen wegens een te korte vervaldatum. We hebben een hele grote voorraad kunnen opsturen naar het asiel van Dogcity.

Ze hebben deze allemaal al kunnen gebruiken. Sinds het uitbreken van het Coronavirus zitten er ondertussen bijna 400 honden. Dus ze kunnen alle hulp goed gebruiken.


Wij zitten met nog een hele nieuwe voorraad pipetten die we konden kopen net voor de coronacrisis uitbrak. We willen dit heel graag tot daar krijgen zonder dat het ons stukken van mensen kost want het is voor een goed doel. En uiteraard voor de vervaldatum er aan komt.

We kunnen de vele asielhonden op die manier beschermen tegen heel wat jeuk en ziektes. Ken jij iemand die in de transportsector zit en ons graag wil helpen om de voorraad pipetten van België mee te nemen naar Madrid ?

Bedankt om zoveel mogelijk te delen. Hopelijk vinden we op die manier een oplossing om weer heel wat honden te helpen op deze manier.

Delen is Lief !

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page